Nova vest
Fudbal

Petak, 25.07.2014.

09:52

Dodić ponosan na igrače Jagodine

Trener Jagodine Mladen Dodić veruje da eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evrope i poraz od Kluža kod kuće neće poremetiti ekipu u nastavku sezone.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Šef stručnog štaba ekipe koja je igrala finale Kupa Srbije u prethodnoj takmičarskoj godini smatra da je njegov tim bio blizu prolaska u dalju fazu kvalifikacija.

"Ponosan sam na svoje igrače i rekao sam im u svlačionici da dignu glavu gore. Dali su sve od sebe... Bilo je mnogo prednosti na njihovoj strani, ali bili smo tako smo blizu... Ne odustajemo, okrećemo se prvenstvu, prelaznom roku i sačekaćemo neku drugu priliku sa mnogo više iskustva. Ovu smo propustili, a bili smo tako blizu", rekao je Dodić.

Kluž je u četvrtak kasno uveče pobedio Jagodinu sa 1:0 golom u 81. minutu. U prvom susretu bilo je 0:0.

"Radi se o jednoj izuzetno iskusnoj ekipi sa 11 internacionalaca. Kada protiv takvog protivnika izgubite, a morate da žalite za pobedom, onda to govori u prilog činjenici da smo dali sve od sebe. Čestitam igračima na borbenosti i zalaganju, na kvalitetnoj partiji jer je to bila bespoštedna borba svih 90 minuta", dodao je Dodić.

Jagodina nije postigla gol u oba meča.

"Imali smo mi svoje šanse, možda i najbolju u poslednjim minutima prvog poluvremena. Nismo, međutim, postigli gol u dva meča i zato smo ispali. Klužu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja", zaključio je Dodić.

Trener Kluža Vasilij Mirjut ocenio je da je Jagodina imala više prilika za pobedu.

"Znao sam da će ovo biti veoma težak i neizvestan meč, to sam video i kada smo igrali prvu utakmicu protiv ovog dobrog, uigranog i agresivnog tima. U drugom poluvremenu Jagodina je možda imala i više šansi za pobedu i za drugačiji rezultat, ali sreća je bila na našoj strani. Svakako nam neće biti lako u narednoj rundi", istakao je Mirjuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve