Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.07.2014.

19:55

Henri: Došlo vreme da Suares ode

Vlasnik Liverpula Džon Henri insisitira da je odluka o prodaji Luisa Suaresa ispravna i da će klup uspeti da se izbori bez njega sledeće sezone.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Suares je prošle nedelje prešao u Barselonu za oko 75 miliona funti, manje od mesec dana od incidenta sa ujedanjem Đorđa Kjelinija na Mundijalu.

Urugvajac je suspendovan na četiri meseca van fudbala, ali se tokom dana pojavila informacija da bi Sud u Lozani mogao da mu smanji kaznu.

Upitan da kaže zašto je klub prodao Suaresa, Henri je odgovorio:

„Osetio sam da nam je potrebna dubina u timu. Prošle godine nam je trebalo više dubine, a ove ćemo igrati mnogo više utakmica. Bilo je vreme za Luisa i klub da se rastanu, on je toliko toga doneo timu, ali mislim da smo i mi mnogo dali Luisu. Mislim da ćete opet videti veoma eksplozivnu napadačku liniju“, rekao je Henri.

Za razliku od prethodnih, Liverpul će u narednoj sezoni nastupati i u Evropi.

„Ove godine se ne fokusiramo samo na Premijer ligu, ali je ovo prvi put da smo u Ligi šampiona posle dosta vremena, tako da je to veliki cilj za nas. Dobili smo veću dubinu i nadamo se da ćemo uspeti da se takmičimo na oba fronta“, dodao je predsednik Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve