Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.07.2014.

18:08

Murinjo: Čeh ili Tibo? Biće ljutnje

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je spreman na to da jedan od dvojice golmana 'plavaca' Petr Čeh ili Tibo Kurtoa bude nezadovoljan.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Kurtoa je u Čelsi došao u leto 2011. godine, ali je potom tri sezone proveo na pozajmici u madridskom Atletiku gde je pružao odlične partije.

Belgijanac je sa 'jorgandžijama' do sada osvojio Ligu Evrope, Kup kralja, Superkup Evrope i Primeru, a ovog leta konačno ga je Čelsi vratio sa pozajmice.

"Imam sjajnu situaciju sa golmanima pred početak sezone. Imamo Čeha i Kurtou. Belgijanac je najbolji mladi golman na svetu, a Čeh je jedan od tri najbolja iskusna čuvara mreže. Ne postoji tu neka posebna priča. Jedan će da igra, a drugi neće biti srećan. Ipak, važnije je da navijači budu srećni", rekao je Murinjo za Gardijan.

Portugalski stručnjak zaista će biti na "slatkim mukama", pošto je i Čeh uprkos godinama, a ima ih 32, u veoma dobroj formi.

Pored toga što je u prethodnih 10 godina odigrao 470 mečeva za 'plavce', Čeh je osvojio i 13 trofeja uključujući Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Ekipa Čelsija trenutno se nalazi na pripremama u Austriji, a Čelsi u prvom kolu, 18. avgusta, gostuje Barnliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve