Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.07.2014.

09:32

Ljajić: Želim da ostanem u Romi

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić rekao je da je spreman da se bori za mesto u timu Rome i da ne bi da napusti klub.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Bivši fudbaler Partizana je u glavni grad Italije stigao prošlog leta iz Fiorentine za sumu od 11 miliona evra, a u Seriji A je na 28 utakmica upisao po šest golova i asistencija.

“Razgovarao sam sa čelnicima kluba, rekao sam im da želim da ostanem, potpisao sam ugovor na četiri godine sa Romom i želim da ostanem do kraja. Pričao sam i sa trenerom, ali mi nije rekao ništa konkretno“, naveo je Ljajić.

Pitanje njegove sudbine u Romi postavljeno je po dolasku Huana Manuela Iturbea iz Verone, a uprkos Ljajićevim rečima, trener Rudi Garsija je proteklih dana dao vrlo konkretne odgovore.

“Kada postoji velika konkurencija to je veoma dobro za tim, a moj cilj je da nađem svoje mesto u njemu, međutim na treneru je da odluči“, dodao je Ljajić.

Pored Iturbea, u Romu su ovog leta stigli 20-godišnji Leandro Paredes i Salih Udžan, koji se takođe nadaju šansi u prvom timu, upravo na mestu ofanzivnog veznog igrača, koje pokriva Ljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve