Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.07.2014.

08:59

Gol Kolarova, Marković bez debija

Pored Junajteda, još tri engleska kluba igrala su u četvrtak uveče u SAD, Mančester Siti je bio ubedljiv, slavio je i Totenhem, dok je izgubio Liverpul.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Aktuelni šampion Engleske Siti je pripreme počeo sa 4:1 protiv Kanzas Sitija, a treći gol postigao je Aleksandar Kolarov iz penala.

Totenhem je odigrao još jedan meč prepun golova, ovaj put je savladao Toronto sa 3:2. Razočarao je samo Liverpul minimalnim porazom od Rome. Lazar Marković nije debitovao za "redse".

Bruno Zukulini je doneo prednost "građanima" već u trećem minutu, ali je na isteku pola sata igre izjednačio Si Džej Sapong. Krajem prvog dela Siti se vraća u vođstvo golom Dedrijka Bojate iz slobodnog udarca. Prednost "građana" duplirao je Aleksandar Kolarov iz penala u 72. minutu, a konačan rezultat je krajem meča postavio Kaleči Ienačo.



Totenhem igra na gol više u SAD, nakon 3:3 sa Sijeltom, ovaj put je nadigrao Toronto 3:2. Meč je obeležio Erik Lamela sa dva gola u prvom poluvremenu, ali Videman i Hamilton donose izjednačenja Kanađanima u nastavku. Ipak, šest minuta pre kraja Andros Taunzend donosi trijumf Spursima.



Duel Liverpula i Rome je za razliku od ostalih prijateljskih više ličio na borbu za pozitivan rezultat, pa su navijači na legendarnom Fenvej parku u Bostonu mogli da vide samo jedan gol. I taj je postignut u nadoknadi vremena, a "redsima" je presudoo Marko Borijelo, uz pomoć Danijela Agera nakon kornera.



Fenomenalan start američke turneje imao je Mančester Junajted koji je sa 7:0 deklasirao L.A. Galaksi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve