Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.07.2014.

22:37

Tošić veran CSKA: Do kraja karijere

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić produžio je ugovor s moskovskim CSKA do kraja sezone 2016/17.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tošić je u redove "armejaca" stigao 2010. godine iz Mančester Junajteda, nakon što je kratko vreme proveo na pozajmici u Kelnu, a odličnim igrama potvrdio je kvalitet i postao jedan od stubova tima.

Prošle sezone je njegovim golom CSKA dobio meč poslednjeg kola kojim je osvojio titulu u Premijer ligi. Bivši fudbaler Partizana u dresu CSKA osvojio je dve titule prvaka Rusije, dva Kupa i jedan Superkup.

"Nadam se da ću pružati partije kao i u prethodnom periodu. Naučio sam ruski jezik, u tome su mi pomogli i Miloš Krasić i Elvir Rahimić i uvek sam govorio da se u Moskvi sjajno osećam, jer je grad sličan Beogradu. Od kada sam došao u ovaj klub, nisam ni pomislio da promenim sredinu. Voleo bih da igram za CSKA do kraja karijere", rekao je Tošić.

Za reprezentaciju Srbije Tošić je odigrao 57 utakmica i postigao osam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve