Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.07.2014.

14:20

Tadić: Lepe reči o Advokatu

Srpski fudbaler Dušan Tadić rekao je za Sport da je u Holandiji o novom selektoru Srbije Diku Advokatu čuo samo lepe reči.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Bivši fudbaler Tventea, a sada član engleskog Sautemptona, ističe da je angažovanje holandskog stručnjaka dobar izbor Fudbalskog saveza Srbije.

Tadićev bivši tim je prošle sezone dva puta pobedio AZ Alkmar, čiji trener je bio Advokaat, a na pitanje novinara Sporta, da li to znači da mu se srpski fudbaler zamerio, Tadić je rekao: "Bilo pa prošlo.“

"O Advokatu je išao samo dobar glas. Toliko lepih stvari o njemu mi je napričao čovek, koji je bio deo naše medicinske ekipe, a poznaje ga u dušu, pošto su radili zajedno u Zenitu... Kompliment do komplimenta. Trenerske i ljudske vrednosti. Najviši nivo. Zadovoljsvo je onda biti uz takvu ličnost, jednu od najcenjenijih u trenerskoj istoriji Holandije, potkovanu znanjem i ogromnim iskustvom. Doabr izbor FSS“, rekao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve