Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.07.2014.

16:54

Nejmar: Mesi najbolji? Ne znam...

Fudbaler Barselone Nejmar istakao je da nije siguran da li je Lionel Mesi zaslužio titulu najboljeg fudbalera Svetskog prvenstva.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Iako je suđenje o navodnim malverzacijama prilikom njegovog transfera u Barsu u toku, Brazilac nije previše zainteresovan za tu temu.

“Šta da kažem o Mesiju... Veoma ga cenim i kao igrača i kao ličnost, ali ne znam da li je zaslužio nagradu za najboljeg igrača Mundijala, Bastijan Švajnštajger i Arjen Roben su takođe igrali veoma dobro“, rekao je Nejmar.

Prema najavama lekarske službe katalonskog kluba, krilni napadač bi mogao da se vrati treninzima petog avgusta, do kada bi trebalo da se oporavi od povrede kičme koju mu je naneo Huan Zunjiga, defanzivac Kolumbije.

Nije dobro to što je on uradio, to nije bio potez koji treba da se vidi na fudbalskom terenu, ali prihvatio sam njegovo izvinjenje“, zaključio je Nejmar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve