Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.07.2014.

21:31

Ronaldo kao Hanibal Lektor

Najbolji fudbaler na svetu Kristijano Ronaldo trenutno se odmara pred početak sezone u Primeri, ali svoje obožavatelje zabavlja slikama sa odmora.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Portugalac je tako u ponedeljak na svom Instagram profilu objavio sliku na kojoj ima masku za lice, na kojoj neodoljivo podseća na Hanibala Lektora, tačnije Entonija Hopkinsa u filmu “Kad jaganjci utihnu”.

Španski mediji nisu propustili priliku da napomenu da Ronaldo na taj način izaziva Luisa Suaresa, koji je nedavno pojačao Barselonu. Podsetimo, Suares je na Svetskom prvenstvu suspendovan jer je ugrizao protivničkog igrača, a to mu je treći put da je tako nešto uradio tokom karijere.

Ronaldo je dobio nešto više vremena nego što je očekivao za odmor, pošto je Portugal Mundijal završio u grupnoj vazi. Međutim, odmoru se bliži kraj, pošto njegov Real očekuje uzbudljiva sezona u kojoj će braniti titulu u Ligi šampiona i pokušati da trofej šampiona Primere vrati na “Santjago Bernabeu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve