Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.07.2014.

17:53

Blekpul nema igrače, prijavite se

Nakon što je BBC objavio priču o Blekpulu koji zbog loših finansija i sukoba čelnika ima samo osmoricu igrača, jedan fudbaler-amater je ponudio svoje usluge.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Blekpulu se javio Džek Mertens, koji se predstavio kao energičan desni bek sklon povredama, ali velikog potencijala.

Mertens je predložio Blekpulu da dobije ugovor od 500 funti nedeljno (uključujući troškove prevoza) uz bonus od 50 funti po utakmici bez primljenog gola.

"Imam i prijatelja koji je takođe zainteresovan da igra za vas, ali ga preporučujem samo ako ste ZAISTA očajni. On za nas uglavnom trči uz liniju, ali ga možete staviti na krilo ili nešto slično kako ne bi mogao da mnogo zabrlja", piše Mertens u poruci Blekpulu.

Mertens je rekao da je spreman da pregovara u vezi sa ugovorom, ali da ima jedan uslov, da ima isključivo pravo na broj 3 na dresu.

On je najavo da je tehnički slobodan igrač, ali da Blekpul mora da mu se javi do 22. avgusta kada će prvi meč u sezoni imati Red Alert, amaterski klub iz Vest Midlands regiona.

Ako ste zainteresovani da igrate fudbal u Engleskoj, možete probati i vi da se ponudite Blekpulu, ko zna, možda vas pozovu bar na probu.

Blekpul je 2011. eliminisan iz Premijer lige, a prošle sezone je jedva izbegao eliminaciju i iz Čempionšipa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve