Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.07.2014.

17:48

Bosančić raskinuo ugovor u Koreji

Priča o dolasku Miloša Bosančića u Crvenu zvezdu nastavlja da se odvija krivudavo, posle novog preokreta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bosančić je u sredu na svoju štetu raskinuo sa Gjongnamom ugovor, koji je predstavljao problem u transferu.

Raskid je potvrdila i K-liga, elitni rang korejskog fudbala. Očekuje se da u narednim danima bivši fudbaler Partizana potpiše za šampiona Srbije.

Miloš Bosančić rođen je 1988. U Rumi, a u mlađim kategorijama igrao je za oba večita rivala. Poosle dve sezone u seniorima Partizana Bosančić je nastupao za Boavištu, OFK Beograd i Čukarički, pre preseljenja u Slovan iz Libereca.

Još u doba kada je nosio dres kluba iz Sudeta Bosančić je najavljivao da želi u Zvezdu, a prethodnih nedelja se činilo da je transfer veoma blizu. U ponedeljak je, međutim, došlo do prvog preokreta, ali se već dva kasnije situacija opet promenila i Rumljanin bi već ovog meseca mogao da obuče crveno-beli dres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve