Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.07.2014.

16:20

Partizan predstavio nove dresove

Fudbalski klub Partizan predstavio je u Beogradu dres za narednu sezonu u kojoj će „crno-beli“ pokušati da osvoje titulu i vrate primat u Superligi Srbije.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Predstavljanju su prisustvovali trener Marko Nikolić, fudbaleri Petar Grbić, Darko Brašanac, Milan Lukač, Petar Škuletić i Saša Lukić.

Novi crno-beli dres kompanije Adidas napravljen je od izuzetno lake tkanine koja omogućava lakše izbacivanje vlage i sprečava pregrevanje. U njemu će fudbaleri igrati na domaćem terenu, dok će za gostovanja koristiti sivu opremu.

Fudbaleri Partizana novi dres nosili su juče na prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv HB Torshavna sa Farskih Ostrva, koji je srpski vicešampion rešio u svoju korist rezultatom 3:0.

Kompanija Adidas je sponzor Partizana već četiri sezone, a dresove nemačkog proizvođača sportske opreme nosile su generacije fudbalera crno-belih 70-ih i 80-godina prošlog veka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve