Nova vest
Fudbal

Petak, 11.07.2014.

09:44

Partizan želi Vagnera Lava!?

Kako prenosi dnevnik "Sport", Partizan pregovara sa brazilskim napadačem Vagnerom Lavom!

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Lav je u prvoj deceniji ovog veka blistao u dresu moskovskog CSKA, 2005. je presudio i crno-belima u Kupu UEFA, a prošle godine je dobio desetak miliona evra od kineskog Šandonga.

Bivši reprezentativac Brazila je navodno ponuđen Partizanu, a pregovori, pre svega u vezi sa njegovom platom, su u toku. Očekuje se da do kraja nedelje bude poznato da li će Lav postati novi napadač Partizana,.

Lav je u Kini u dve sezone na 23 utakmice postigao 18 golova, dok je 124 dao svojevremeno za CSKA. Igrao je još za Pameiras i Flamengo, a na 20 nastupa za Selesao postigao je četiri gola.

Partizan pregovara i sa gruzijskim napadačom Vladimirom "Ladom" Dvališvilijem. Crno-beli su već doveli jedno pojačanje, iskusnog štopera Branka Ilića.

Partizan u utorak počinje novu sezonu, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona dočekuje HB Torshavn sa Farskih Ostrva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve