Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2014.

14:55

Zvezda bez minusa u odbranu titule

Fudbalski klub Crvena zvezda izbegao je suspenziju FIFA, uprkos tužbama bivših igrača zbog neisplaćenih zarada, potvrđeno je iz kluba.

Izvor:

Autor:

Default images

Šampion Srbije je isplatio deo dugovanja Poljaku Gžegožu Brnovickom i Slovencu Mirnesu Šišiću, dok preostale obaveze mora da ispuni do septembra.

Shodno tome, Zvezda je izbegla kaznu Svetske kuće fudbala, koja je rok za uplatu postavila za 6. jul, pa u odbranu titule neće krenuti sa bodovnim minusom.

Brnovickom, koji je trenutno bez kluba, crveno beli duguju nešto više od 800.000 evra, za 13 utakmica u periodu od 2007. do 2009. godine. S druge strane, dug prema Šišiću, sadašnjem prvotimcu OFI, iznosi 190.000 evra.

Prema informacijama koje je nedavno izneo, v d generalnog sekretara kluba i sportski direktor, Zvezdan Terzić kompletna suma koju klub mora da isplati do septembra nešto je veća od dva miliona evra.

Takođe, postoji mogućnost da se u međuvremenu neko od bivših igrača odluči na žalbu FIFA, pa se pomenuta suma uveća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve