Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.07.2014.

23:30

Lazović u Standardu, Gavrić zamena

Krilni napadač kruševačkog Napretka Nenad Gavrić prvo je pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napadač Napretka bio je velika želja novog trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića, koji ga je prethodne sezone trenirao u ekipi iz Kruševca.

Kako takođe saznajemo, najbolji igrač šampiona Srbije Darko Lazović nalazi se blizu prelaska u Standard iz Liježa. Za nekadašnjeg igrača Borca bili su zainteresovani Ujpešt i Olimpijakos, ali je on sada daleko bliži selidbi u belgijski klub.

Dvadesettrogodišnji napadač, koji je za dve godine upisao 72 nastupa i 24 gola u dresu Napretka, trebalo bi da potpiše ugovor na tri i po godine, dok detalji vezani za transfer brzonogog Čačanina u tim iz Župile lige nisu poznati.

Spekuliše se da će Zvezda za Lazovića dobiti oko 1,5 miliona evra. To je daleko manje od onoga što je pre tri godine nudio Salcburg (4,5), koje je Vladan Lukić odbio na insistiranje Roberta Prosinečkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve