Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.06.2014.

18:35

Partizan-Malme u petak za ugrožene

Treneri fudbalera Partizana i Malmea Marko Nikolić i Age Hareide izjavili su da im je drago što će humanitarnom utakmicom u petak pomoći ugroženima od poplava.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Treneri obeju ekipa su takođe istakli da će im taj duel biti dobra provera pred start kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovaj meč ima dva aspekta. Prvi i važniji je humanitarni, a drugi je provera za novu sezonu i kvalifikacija za Ligu šampiona. Igramo protiv jakog rivala koji je prvak Švedske, ovo će biti dobra prilika da navijači napune stadion“, rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao da bi u timu ’crno-belih’ trebalo da bude i Marko Lomić koji trenira sa Partizanom, ali još nije potpisao ugovor.

Trener Malmea Age Hareide istakao je da je srećan što sa svojom ekipom može da pomogne svima u Srbiji, ali i regionu koji su bili pogođeni katastrofalnim poplavama.

U Skandinaviji ima dosta ljudi sa Balkana i dobro je što na ovaj način održavamo prijateljstvo. Ovde sam bio kao mlad fudbaler pre oko 40 godina i drago mi je što sam dobio priliku da ponovo dođem. Od fudbalera sa Balkana možemo mnogo toga da naučimo, uostalom, zovemo ih ’evropskim Brazilcima’“, istakao je Hereide.

Utakmica će se igrati u petak od 20.45 na stadionu Partizana, a ulaznice će koštati 200 i 400 dinara, a prihod će biti uplaćen kao pomoć ugroženima od poplava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve