Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.06.2014.

15:39

"Novi Pazar je najfudbalskiji grad"

Novi trener Novog Pazara Dragan Kanatlarovski rekao je da je cilj da taj klub sledeće sezone igra kvalitetno i da ostvari bolji plasman nego u prošlom prvenstvu

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Ambicije su da igramo što bolje i da uvek idemo na pobedu, pošto ne postoji dobar poraz. Želimo bolji plasman nego prošle sezone (kada je ekipa završila na osmom mestu), treba da zbijemo redove, napravimo respektabilan tim i igramo dobar fudbal", rekao je Kanatlarovski na promociji na Gradskom stadionu.

Kanatlarovski (53) je prošle sezone trenirao Spartak iz Subotice, a u Srbiji je radio i u kragujevačkom Radničkom 1923.

On je u dva navrata bio selektor Makedonije, u toj zemlji predvodio je Pobedu, Belasicu, Vardar i Kumanovo, a bio je dva puta i na klupi bugarske Lokomotive iz Plovdiva.

Makedonski stručnjak je naglasio da je zadovoljan što je došao u "najfudbalskiji grad" u Srbiji, kao i da je to bio jedan od razloga za uspostavljanje saradnje.

"Došao sam najviše zbog ambijenta, vrućine i temperamenta koji mi odgovara. Nadam se da ćemo biti ofanzivan tim, a ako bude tako biće dosta i bodova i publike zbog koje se fudbal i igra", kazao je Kanatlarovski.

Trener Pazaraca je izrazio želju da zadrži fudbalere koji su prošle sezone bili nosioci igre.

"Bilo bi dobro da 'kostur' ostane i da se na nekim pozicijama pojačamo, da napravimo dobru konkurencija koja može da proizvede kvalitet koji odgovara ambicijama kluba. U prvi mah sam uočio da nam treba centralni napadač. Igrači koje dovedemo moraće da budu kvalitetni, a znam da i u našoj školi ima talenata i dobrih igrača", rekao je Kanatlarovski.

Pripreme fudbalera Novog Pazara počeće u ponedeljak, 30. juna, a Kanatlarovski je najavio da će tokom nedelje biti kompletiran stručni štab.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve