Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.06.2014.

10:37

Radović najbolji igrač Poljske

Srpski fudbaler i član Legije iz Varšave Miroslav Radović proglašen je za najboljeg igrača sezone u Poljskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predvođena Radovićem Legija je odbranila titulu prvaka, a srpski fudbaler je na 26 utakmica u Ekstraklasi postigao 14 golova.

Srpski fudbaler je u Legiju došao iz Partizana 2006. godine i od tada je osvojio dve titule prvaka, četiri nacionalna Kupa i jedan Superkup. U međuvremenu je dobio i poljsko državljanstvo.

"Ova nagrada me čini zaista srećnim jer to znači da su kolege cenile moj trud na terenu. Zahvaljujem se svojoj porodici, jer oni koji su najbliži igračima, moraju najviše da trpe. Nadam se da ću uskoro ispuniti obećanje da će u naredne tri godine Legija igrati u Ligi šampiona. Videćemo da li će to da se dogodi za četiri meseca ili možda za godinu i četiri meseca", rekao je Radović.

Najbolji strelac u Poljskoj je Marsin Robak iz Pogona sa 22 gola, trener godine je Jan Kocijan iz trećeplasiranog Ruha, dok je još jedan igrač Legije, Dušan Kučiak, dobio je priznanje za najboljeg golmana sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve