Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.06.2014.

18:06

Janjić: Da se pokažemo na Brdu

Trener Metalca Aleksandar Janjić rekao je da će njegov tim učiniti sve da se dobro pokaže i pobedi u revanš susretu s Radom u baražu za Super ligu.

Izvor:

Autor:

Default images

Metalac i Rad su u prvom susretu u Gornjem Milanovcu igrali nerešeno bez golova.

"Nepromenjena su nam očekivanja. S obzirom da smo već došli u baraž, onda moramo da pokušamo da iz njega izađemo onako kako treba, kao pobednici. Ostalo je još 90 minuta i treba da se dobro pokažemo", rekao je Janjić.

"Svaka pobeda u Gornjem Milanovcu bi bila bolja od ovoga, ali ako smo već odigrali nerešeno, onda smo izvukli najbolji mogući nerešen rezultat. Ostalo je još mnogo posla, rada, znoja i minuta koje treba da odradimo dobro", ocenio je Janjić.

Revanš susret baraža za Superligu igraće se na stadionu Čukaričkog, umesto na Banjici, s obzirom da je to utakmica visokog rizika.

"Ne razmišljamo o tome, gde god da je odredjeno da igramo mi bismo igrali, gosti smo pa smo gosti i na taj način se spremamo", istakao je trener Metalca.

Utakmica između Rada i Metalca igraće se sutra od 17.00 na stadionu Čukaričkog na Banovom Brdu.

Čelnici Rada zatražili su izuzeće sudije Danila Grujića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve