Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.05.2014.

22:46

Adams novi menadžer Noriča

Fudbalski klub Norič imenovao je Nila Adamsa za novog menadžera, a on je sa klubom potpisao trogodišnji ugovor.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bivši fudbaler Noriča je bio vršilac dužnosti menadžera u poslednjih nekoliko kola sezone Premijer lige, pošto je klub otpustio Krisa Hjutona, ali nije uspeo da spase klub ispadanja u Čempionšip.

Poslednjih dana bilo je spekulacija da su bivši igrač Noriča Malki Mekej i doskorašnji menadžer Seltika Nil Lenon u konkurenciji za klupu tog kluba, ali su ’kanarinci’ razrešili sve saopštenjem na zvaničnom sajtu.

U saopštenju se ističe da je Adams dobio jednoglasnu podršku uprave, dok je on istakao da mu je velika čast što je dobio priliku da vodi Norič u naredne tri sezone.

Ovo je velika čast i ja sam neverovatno ponosan što sam imenovan za menadžera. Sa radom krećemo odmah, da bismo novu sezonu dočekali spremni. Prioritet je na napadačkom, atraktivnom i pobedničkom fudbalu, što od nas traže navijači, i svi moramo da idemo u istom pravcu ka izazovima koji nas čekaju“, istakao je Adams.

Adams je vodio Norič na mečevima sa Arsenalom, Čelsijem, Liverpulom i Mančester Junajtedom. Kao igrač, branio je boje ’kanarinaca’ na 206 utakmica, a takođe je bio trener na akademiji Noriča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve