Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.05.2014.

09:29

Luis Suares neizvestan za Mundijal!

Najbolji strelac Premijer lige i jedan od dvojice najboljih strelaca Evrope Luis Suares mogao bi da propusti predstojeći Mundijal.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Napadač Liverpula će samo 20-ak dana pre početka Svetskog prvenstva biti podvrgnut operaciji kolena, pa je neizvestan njegov nastup za Urugvaj u Brazilu.

Strelac 31 gola u Premijeršipu protekle sezone je osetio bol u kolenu na treningu reprezentacije u utorak. Testovi su pokazali da postoji problem sa meniskusom, pa bi 27-godišnji golgeter trebalo da bude operisan ove nedelje.

"Suares oseća bolove u kolenu i otišao je na preglede, ali optimisti smo kada je njegov nastup na Svetskom prvenstvu u pitanja, s obzirom na informacije koje dobijamo. Sve se dogodilo brzo i zato nismo hteli ništa da objavimo sinoć", rekao je sekretar stručnog štaba Roberto Pastorisa.

Urugvaj se nada brzom oporavku Suaresa jer ga očekuje težak posao u grupi D na Mundijalu, u kojoj su još Engleska, Italija i Kostarika.

Prvi meč Urisi, četvrtoplasirani sa prošlog Mundijala u JAR, igraće protiv Kostarike 14. juna.

Ukoliko Suares ne bude spreman, Oskar Tabares će u svakom slučaju imati odličan tandem u napadu, koji će činiti Edinson Kavani i Dijego Forlan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve