Nova vest
Fudbal

Subota, 17.05.2014.

20:44

Simeone: Madrid ceo crveno-beo!

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone nije krio oduševljenje posle osvajanja prve titule Jorgandžija posle 18 godina, desete u istoriji kluba.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Atletiko je remizirao sa Barselonom (1:1) i tako osigurao titulu, a Simeone istakao da je ovo jedan od najznačajnijh trenutaka u istoriji kluba.

"Ovo je jedan od najboljih dana u istoriji kluba, a iza uspeha je težak rad igrača. Ne mogu da dočekam da da vidim navijače u Madridu, ceo grad će biti crveno-beo. Ovo je sjajno, neobjašnjivo je", istakao je uzbuđeni Simeone.

Jorgandžijama je titulu golom doneo urugvajski defanzivac Dijego Godin koji je po završetku utakmice izjavio da je šampionska trka bila veliki izazov.
Borili smo se cele godine i na kraju smo uradili sjajan posao. Bilo je teško ostaviti Real Madrid i Barselonu iza sebe”, zaključio je Godin.

Urugvajac je takođe izjavio da je Simeone na poluvremenu bio uveren u osvajanje titule.

Simeone nam je na poluvremenu rekao da ćemo sigurno postići gol i to se i dogodilo”, rekao je Godin.

Sa druge strane vezni fudbaler Barselone Andres Inijesta čestitao je protivniku i istakao da je njegov tim ispustio šansu da odbrani naslov prvaka.

Čestitam Atletiku, zasluženo su osvojili titulu. U poslednjem meču smo imali šansu kao i oni ali prosto su bili bolji. Sezona je gotova, kao i mnoge druge stvari”, rekao je Inijesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve