Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.05.2014.

23:47

Junajted gubi 30 mil. £ bez LŠ

Mančester Junajted izgubiće 30 miliona funti jer neće učestvovati u Ligi šampiona sledeće sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crveni đavoli", koji su osvajali elitno takmičenje 1999. i 2008. godine su zauzeli tek sedmo mesto u Premijer ligi, što je njihov najgori plasman od 1990. godine.

"Fokusirani smo na dovođenje novog menadžera. Klub je u zdravoj poziciji za investiranje u tim", rekao je potpredsednik Junajteda Ed Vudvord koji je i otkrio koliko će klub izgubiti bez LŠ.

Očekuje se da Junajted do kraja nedelje predstavi Holanđanina Luja van Gala za novog menadžera, trećeg u roku od godinu dana.

To bi trebalo da se dogodi verovatno u nedelju, nakon što reprezentacija Holandije odigra pripremni meč za Svetsko prvenstvu sa Ekvadorom u Amsterdamu dan ranije.

"Bićemo veoma aktivni u prelaznom roku. Neki poslovi su završeni ali ništa nije saopšteno. Svi u klubu naporno rade kako bi tim vratili u borbu za trofeje sledeće sezone", rekao je Vodvord.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve