Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.05.2014.

21:15

Mihajlović ponovo zaigrao za Lacio

Aktuelni trener Sampdorije Siniša Mihajlović ponovo se našao u ulozi fudbalera, na proslavi godišnjice prve titule njegovog nekadašnjeg kluba, Lacija.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Bivši selektor reprezentacije Srbije je učestvovao u manifestaciji “Od oca ka sinu“, kojom je obeleženo 40 godina od osvajanja prvog trofeja šampiona Italije.

U revijalnoj utakmici je učestvovao i Dejan Stanković, a pored igranja fudbala pred Mihajlovićem je bio i razgovor sa predsednikom kluba Klaudiom Lotitom, o mogućem preuzimanju funkcije trenera rimskog kluba.

Mihajlović je u Laciju proveo šest godina kao igrač, a uprkos najavama da bi mogao da napusti Sampdoriju, nedavno se pojavila informacija da je započeo pregovore oko produžetka ugovora sa ekipom iz Đenove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve