Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.05.2014.

23:50

Rodžers: Siti će biti šampion

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers istakao je da je njegov klub ostao bez šanse za titulu u Premijer ligi i da veruje da će Mančester Siti biti šampion.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Liverpul je u pretposlednjem kolu igrao 3:3 sa Kristal Palasom, iako je vodio 3:0 u Londonu do 79. minuta.

"Bila nam je potrebna pobeda večeras da bismo nastavili sa pritiskom na Mančester Siti. Njima su ostale dve utakmice do kraja, iako će im biti teško, morali smo da pobedimo. Zato mislim da će Mančester Siti doći do obe pobede i biti šampion", rekao je Rodžers.

"Za nas, ovo je bila neverovatna sezona do sada. Osvojiti 81 bod je neverovatno dostignuće. Naravno da smo sada razočarani, ali ne predajemo se. Čeka nas sjajna utakmica na Enfildu za kraj sezone, moramo samo da nastavimo da se nadograđujemo“, dodao je Rodžers.

Rodžers je istakao da je loša odbrana koštala njegov tim pobede.

"Očigledno je da je sada tišina u svlačionici. Igrali smo sjajno 75 minuta. Imali smo prednost i glavni cilj nam je bila pobeda, ali sam veoma razočaran što smo primili tri gola. Jednostavno, loša odbrana nas je koštala. Do tada smo imali odličan pristup. U modernom fudbalu, i 3:0 je otvoren rezultat, ali bili smo u meču, odigrali smo kvalitetno do tada, ali jednostavno moramo bolje da se organizujemo“, naglasio je Rodžers.

Liverpul trenutno ima bod više od Mančester Sitija, koji tek u sredu igra sa Aston Vilom, dok je Čelsi dva boda iza izabranika Brendana Rodžersa.

U poslednjem kolu, koje se igra u nedelju od 16 časova, Liverpul dočekuje Njukasl, Siti na svom terenu igra sa Vest Hemom, dok Čelsi gostuje Kardifu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve