Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.05.2014.

23:31

Davids: Baloteli, idi u Juventus

Proslavljeni holandski fudbaler Edgar Davids izjavio je da bi voleo da vidi napadača Milana Marija Balotelija u Juventusu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Italijanski fudbaler je imao solidnu sezonu na „San Siru“, postigao je 14 golova u Seriji A za ’rosonere’ i jedan je od najzaslužnijih što se klub probudio od dolaska Klarensa Sedorfa na mesto trenera.

Bivši fudbaler Juventusa istakao je da bi voleo da Baloteli već ovog leta napusti Milan i preseli se u Torino, jer veruje da 23-godišnji napadač ima potencijal da bude jedan od najboljih fudbalera na svetu.

Voleo bih da vidim Balotelija u Juventusu. Zaista mislim da on može da postane jedan od najboljih igrača na svetu“, rekao je Davids.

41-godišnji Davids je takođe izrekao niz reči hvale za Sedorfa, bivšeg saigrača iz reprezentacije, koji je preuzeo Milan na polovini sezone.

Sedorf se dobro pokazao i srećan sam zbog njega. Nadam se da će ostati u Milanu i da će pokazati svima koliko zaista razume fudbal. Igrao je fudbal, ima viziju, tako da je to dobar znak za klubove koji uvek traže iste trenere svake godine“, istakao je Davids.

Fudbaleri Juventusa su, inače, u nedelju osvojili novu titulu šampiona Italije, a dan kasnije su je proslavili trijumfom nad Atalantom sa 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve