Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.05.2014.

23:10

Suze Suaresa zbog sloma Liverpula

Napadač Liverpula Luis Suares u suzama je napustio stadion Kristal Palasa posle remija rezultatom 3:3, posle kojeg su šanse njegovog tima za titulu minimalne.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Liverpul je vodio sa 3:0 posle 55 minuta, imao je još dve sjajne prilike, ali se Kristal Palas probudio i došao do 3:3 u 88. minutu.

Iako su gosti pokušali u nadoknadi vremena, kada je sudija proglasio kraj utakmice gotovo svi igrači Liverpula su se borili da ne zaplaču, ali ne i Suares.

Urugvajac se srušio na teren, prekrio je oči dresom, a kapiten Stiven Džerard je prišao da mu pomogne i odbrani ga od snimatelja i fotografa i izvede ga sa terena.

Do kraja sezone je ostalo još jedno kolo, a Liverpul ima bod više od Sitija, koji ima utakmicu manje, pošto u sredu igra sa Aston Vilom i imaće priliku da preuzme čelnu poziciju Premijer lige pred veliko finale, koje nas čeka za vikend.

Zanimljivo viđenje načina na koji je Suares reagovao na remi sa Kristal Palasom izneo je fudbaler Stouka Robert Hut, koji je na Tviteru napisao da bi igrače za plakanje na terenu trebalo kazniti suspenzijom na bar tri meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve