Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.05.2014.

22:00

Jokanović izabran da spase Erkules

Srpski trener Slaviša Jokanović nastaviće karijeru u Španiji, jer je imenovan za šefa stručnog štaba drugoligaša Erkulesa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Jokanović je igračko ime stekao upravo na Pirinejima, noseći dres Ovijeda, Tenerifa, Depotiva i Mursije, a kao trener je radio u Srbiji, na Tajlandu i u Bugarskoj.

U Erkulesu će imati težak posao da spasi klub od eliminacije u treću ligu, jer se pet kola pre kraja Segunde nalazi na deobi poslednjeg mesta sa 41 bodom, tri manje od Maljorke koja je najbliža iz sigurne zone.

Jokanović je poslednji posao imao je u Levskom iz Sofije, gde je dobio otkaz nakon što je u šest kola četiri puta remizirao i doživeo dva poraza.

Debi na klupi Erkulesa imaće u subotu u Hihonu, kada će gostovati Sportingu, čiji napad predvone naši internacionalci Stefan Šćepović i Dejan Lekić.

Do kraja sezone očekuju ga dueli sa Alkorkonom, Luhom, Mirandesom i Barselonom B.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve