Nova vest
Fudbal

Subota, 03.05.2014.

21:03

Kompani: Težak, ali odličan meč

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani rekao je nakon pobede nad Evertonom (3:2) da je to bio težak i neizvestan meč.

Izvor: AR

Autor: AR

Default images

Duel na Gudisonu otvoren je golom Barklija, radošću domaćih navijača ali i navijača Liverpula.

"Tokom utakmice sam stalno razmišljao o tome da fudbaleri Evertona imaju mnogo prijatelja među fudbalerima Liverpula. Bio je ovo odličan meč”, rekao je kapiten "građana”.

"Kada povedete u bilo kojoj utakmici Premijer lige, ne smete da se opustite. Znao sam da će obe ekipe dati sve od sebe do poslednjeg trenutka”, dodao je Kompani.

Mančester Siti je napravio veliki korak ka tituli i sada zauzima prvo mesto na tabeli sa 80 bodova i bolju gol razliku od Liverpula.

"Imali smo mnogo teških trenutaka u ovoj sezoni. Isto tako smo imali i odlične utakmice. Najbitnije je da podignete formu u pravom trenutku. Očekuju nas još dve utakmice u kojima smo domaćini. To ne mora ništa da znači. Prošlost nas je naučila da to što igramo na domaćem terenu znači da moramo biti mnogo pažljiviji”, zaključio je Vensan Kompani.

Mančester Siti u narednom kolu Premijer lige dočekuje Aston Vilu, a utakmica je na programu u sredu od 20 sati I 45 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve