Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.04.2014.

00:17

"Neistinama se ubija sportski duh"

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić govorio je za ‘Novosti’ o 146. derbiju, ali i pritiscima na klub iz Ljutice Bogdana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Džajić je rekao da je Partizan zasluženo pobedio, ali je dodao da rivali crveno-belih ne bi trebalo da traže alibije.

On se posebno osvrnuo na priče koje kruže sve češće da “Zvezda mora da osvoji titulu”.

“Svaki poraz od Partizana teško mi pada. Znam da je teško i igračima i navijačima. Ko kaže drugačije - laže. Ali, sada je poenta da završimo sezonu kako treba i da osvojimo titulu. Sledećih dana radićemo na vraćanju samopouzdanja. Zvezda ima iskusne igrače i verujem u njih”, rekao je Džajić.

On je ponovio da je bio faul nad Mrđom pre drugog gola Partizana, ali je dodao da je pobeda crno-belih ‘čista’.

“Da razjasnimo, rekao sam da je bio faul nad Mrđom i ništa mimo toga. I mislim da je bio prekršaj, niko ne može da me ubedi u suprotno. Ali time nisam hteo da omalovažavam pobedu Partizana, niti sudiju Mažića. To što je posle faula pao gol, nije kriv sudija. Partizan nas je pobedio i alal mu vera. Čestitam im, imaju pravo da gaje ambicije, ali smatram da ćemo mi biti prvi. Ako, ipak, oni uspeju, čestitaću im, ma koliko mi bilo teško.”

Džajić je apelovao i da se prestane sa pričama kako Zvezda mora da osvoji titulu jer su to, kako kaže, alibiji.

“Neka se više prestane s pričama „bićete prvi zbog ovog ili onog čoveka ili partije“. To nema veze sa životom, nemojte taj alibi. Ja ga sigurno neću tražiti ako ne budemo prvi. Nemojte više da se bavimo tim stvarima. Šta je to urađeno za nas da bismo bili prvi, a gde god smo odlazili čekale su nas priče kako Zvezda mora da bude šampion. Neistinama se samo ubija sportski duh.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve