Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.04.2014.

13:28

Veselinović: Prerano smo otpisani

Fudbaleri OFK Beograda i Javora će se sastati u nedelju u 16 časova u Beogradu na stadionu na Karaburmi u 26. kolu Jelen Superlige.

Izvor: JN

Autor: JN

Default images

Borko Veselinović, fudbaler Javora, izjavio je da se njegov tim nalazi u nezavidnoj poziciji, ali da ih još niko ne može otpisati iz borbe za opstanak u Superligi.

"U teškoj smo situaciji, ali su nas neki prerano otpisali. Neočekivano smo izgubili bodove protiv Užičana, a stvari će doći na svoje mesto ukoliko budemo slavili u Beogradu. Veoma cenimo mladi tim protivnika i uveren sam da se sa ovog gostovanja možemo vratiti sa sva tri boda", istakao je Veselinović.

Nikola Lišanin, generalni menadžer Javora, izrazio je svoja očekivanja da će Ivanjičani osvojiti bodove koji su im potrebni u predstojećoj utakmici sa OFK Beogradom.

"Imamo još šansi za opstanak u fudbalskoj eliti, nesrećno smo izgubili protiv Slobode u prošlom kolu, ali smatram da ćemo do kraja sezoni izboriti to što svim srcem priželjkujemo", rekao je Lišanin.

Utakmicu sa OFK Beogradom Lišanin je okarakterisao kao meč sezone. S obzirom na to da se i protivnički tim nalazi u opasnoj zoni na tabeli, u nedelju se očekuje velika borba na Omladinskom stadionu.

Javor je trenutno na samom začelju tabele sa 21 bodova, dok je OFK Beograd tri pozicije iznad, sa tri boda više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve