Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.04.2014.

11:11

Njeguš: Na pobedu protiv Voždovca

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Voždovca u 26. kolu Superlige ima imperativ pobede.

Izvor:

Autor:

Default images

"Vreme je da upišemo tri boda, igraćemo agresivno i dati maksimum na terenu. Očekujem dobru fudbalsku predstavu u kojoj ćemo, nadam se, slaviti kod kuće", kazao je Njeguš.

On je dodao da mu je na raspolaganju kompletan igrački kadar osim povređenog Siniše Stevanovića. Govoreći o protivniku on kaže da Beograđane predvodi sjajan trener, Zoran Milinković, koji se dokazao u Srbiji.

"Ekipa Voždovca je u odličnoj formi što je i dokazala u dosadašnjem delu takmičenja", ocenio je šef struke Novopazaraca.

Utakmica 26. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Voždovca igra se u subotu od 16 sati. Beograđani su šestoplasirani na tabeli sa 35 bodova, dok Novi Pazar zauzima osmu poziciju sa bodom manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve