Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

23:52

Ančeloti: Teško bez CR i Bejla

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti ocenio je da nije bilo lako igrati polufinale Lige šampiona sa nedovoljno spremnim fudbalerima.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

"Kraljevski“ klub je savladao aktuelnog šampiona Evrope, minhenski Bajern rezultatom 1:0, a jedini gol je postigao Karim Benzema.

"Dobro smo se branili u formaciji 4-4-2 i to protiv tima koji insistira na posedu lopte. Bez Gareta Bejla i sa nedovoljno spremnim Kristijanom Ronaldom nije bilo lako, ali sam ipak zadovoljan prikazanim“, rekao je Ančeloti.

Madriđani su uprkos terenskoj dominaciji protivnika uspeli da iz jednog kontranapada sjajnom akcijom Ronalda, Koentraa i Benzeme postignu pogodak koji im predstavlja značajan kapital za revanš.

"Imali smo poteškoća na startu, ali smo u drugom poluvremenu uspeli da uspostavimo neki vid naše igre. Morali smo da se branimo i da idemo na kontranapade. Koentrao je odigrao sjajno, kako i Isko, Karvahal i Di Marija. Ovo je polufinale, treba nam uključenost svih fudbalera“, zaključio je Ančeloti.

Revanš meč polufinala Lige šampiona na programu je 29. aprila u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve