Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

16:38

"MU neprofesionalan prema Mojsu"

Izvršni direktor Asocijacije menadžera Engleske Ričard Bevan rekao je da je Mančester Junajted na neprofesionalan način otpustio Dejvida Mojsa.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Škotski stručnjak je u utorak smenjen sa mesta menadžera "crvenih đavola", a prema mišljenju Bevana Mojs je svoj posao radio dostojanstveno.

"LMA je veoma razočarana načinom na koji je Mojs otišao iz Junajteda. Čitali smo obimne izveštaje u štampi o njegovom odlasku, mnogo pre nego što je on dobio priliku da se obrati javnosti", rekao je Bevan.

Mojs je na klupu tima sa Old Traforda stigao letos, posle penzionisanja ser Aleksa Fergusona, ali je zbog loših rezultata njegov boravak u Mančesteru trajao manje od sezone.

"Mislim da se Mojs tokom svog boravaka u Junajtedu ponašao veoma profesionalno, u skladu sa vrednostima u koje veruje i koje su deo tako velikog svetskog kluba. Zbog toga sam veoma tužan kada vidim način na koji je on otišao. Mislim da je to veoma neprofesionalno", dodao je Bevan.

Junajted je posle 34 kola ovosezonske Premijer lige tek na sedmom mestu tabele sa 57 bodova, čak 23 manje od vodećeg Liverpula.

Mojs se posle otkaza oglasio i izrazio zahvalost Fergusonu što je verovao u njegove mogućnosti, a do kraja sezone će ulogu menadžera obavljati i dalje aktivni fudbaler, Rajan Gigs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve