Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

13:58

Janković: Očekujem pobedu Zvezde

Srpski fudbaler Boško Janković izjavio je za B92 da očekuje pobedu Crvene zvezde u predstojećem 'večitom' derbiju sa Partizanom koji se igra u subotu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

‘Crveno-beli’ u ovaj duel ulaze sa ogromnih šest poena prednosti i pobedom bi praktično osigurali šampionsku titulu, prvi put posle sedam godina. Vezista Verone je ubeđen u uspeh svog nekadašnjeg kluba.

Naravno da očekujem pobedu Zvezde jer je u poslednje vreme pokazala da zna da igra dobar fudbal i mislim da će u ovom derbiju stići do pobede”, rekao je Janković.

Janković je tokom karijere igrao na ukupno pet derbija i iz njih je izašao neporažen – dve pobede i tri remija.

Svoju veliku ljubav prema Crvenoj zvezdi, 30-godišnji fudbaler pokazao je i svojom novom tetovažom. Janković je na svojoj levoj ruci istetovirao spartanskog vojnika koji drži koplje na čijem se vrhu nalazi grb Crvene zvezde, dok se u pozadini nalaze Beogradski pobednik i ušće Save i Dunava.

Ova tetovaža ima ličnu simboliku i označava moj život, a veliki deo mog života je i Crvena zvezda u kojoj sam proveo 15 godina i gde sam naučio da igram fudbal. Ona će uvek biti u mom srcu i ovo je jedan od načina da to iskažem”, rekao je Janković za B92.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve