Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

00:14

Murinjo: Iritirali smo ih

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo nije zadovoljan remijem bez golova u prvom meču sa Atletiko Madridom, ali nije ni razočaran.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Čelsi je igrao "bunker" svih 90 minuta na Visente Kalderonu, pa je malo čudno što Portugalac nije očekivao ovaj rezultat.

"Nisam želeo ovaj rezultat pre početka meča, ali nisam ni želeo gol zaostatka na početku revanša. 0:0 u prvom meču nije pozitivan rezultat za goste, ali nije ni loš", rekao je Murinjo.

Murinjo smatra da je njegov tim izazvao frustraciju u igri rivala, iako je obično Atletiko taj koji nervira protivnika.

"Moj tim je odigrao solidan meč. Igrali smo na način koji je iritirao "jorgandžije". Atletiko je pobedio Milan i Barsu, dok smo mi uspeli da kontrolišemo utakmicu", istakao je Portugalac.

Čelsi je imao samo pet šuteva tokom meča, naspram 26 rivala, a 90% vremena napadač Fernando Tores je bio potpuno izolovan na protivničkoj strani terena.

"Bilo mu je teško da igra. Nije imao nikoga da ga inspiriše. Rekao sam igračima da ne drže previše loptu, već da napadaju po krilima. Atletiko je vršio snažan presing, pa smo igrali široko. Tores se mnogo žrtvovao", rekao je Murinjo.

Revanš meč između Čelsija i Atletiko Madrida igra se sledeće nedelje u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve