Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.04.2014.

23:30

Markizio: Sanjamo finale u Torinu

Fudbaler Juventusa Klaudio Markisio priznao je da on i njegovi saigrači sanjaju o finalu Lige Evrope u Torinu od trenutka kada su ispali iz Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Juventus je još u decembru prošle godine završio takmičenje u Ligi šampiona, a Markisio je kazao da im je činjenica da će se finale Lige Evrope igrati na njihovom stadionu pomogla da vrlo brzo prebole tu eliminaciju.

"Znali smo da će Torino biti domaćin još kada je počela grupna faza Lige šampiona. Kada nismo uspeli da prodjemo u nokaut fazu, činjenica da će se finale Lige Evrope igrati na našem stadionu dalo nam je dodatni podsticaj", kazao je Markiso za sajt UEFA.

On je, ipak, upozorio da Juventus tek treba da obezbedi plasman u finale i da ih čekaju dve teške utakmice protiv Benfike, koja je prošle godine igrala finale tog takmičenja.

Šampion Italije u četvrtak gostuje Benfici, koja prvi meč polufinala Lige Evropa dočekuje u slavljeničkoj atmosferi, pošto je prošlog vikenda obezbedila titulu u portugalskom šampionatu.

"Biće to duel dve kvalitetne ekipe, očekuje nas spektakl u obe utakmice. Mi se nadamo da ćemo ostvariti svoj cilj, a to je finale u Torinu", dodao je Markisio.

Meč izmedju Benfike i Juventusa igra se u četvrtak od 21.05 u Lisabonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve