Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.04.2014.

15:20

Čelsi bez Azara na Atletiko

Fudbalski klub Čelsi najverovatnije neće moći da računa na Edena Azara u prvom meču polufinala Lige šampiona sa Atletikom u Madridu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Azar je zaradio povredu lista na meču sa Pari Sen Žermenom 8. aprila i od tada nije bio u timu ’plavaca’, a iako se očekivalo da će biti spreman za Atletiko, pod znakom pitanja je pošto je propustio poslednje treninge.

Još u petak, pomoćni trener Čelsija Stiv Holand je rekao da će Azar morati na treninzima da pokaže da je spreman da bi bio u konkurenciji za tim u prestonici Španije.

Normalna procedura je takva da nećete tražiti od igrača da igra utakmicu bez treninga, tako da imamo mali period da ga spremimo za utakmicu. Da bi bio u konkurenciji, mora da trenira u grupi u narednih nekoliko dana“, rekao je Holand tada.

Azarovo odsustvo će biti veliki udarac za ’plavce’, pošto je on jedan od najboljih fudbalera Čelsija ove sezone. To potvrđuje i nominacija za najboljeg igrača Premijer lige.

Atletiko ove sezone nije doživeo nijedan poraz u Ligi šampiona, a na svom terenu je slavio svih pet puta, a to uključuje i sjajne trijumfe nad Milanom i Barselonom. Španskom klubu je to prvo polufinale najelitnijeg takmičenja u poslednjih 40 godina.

Atletiko i Čelsi prvi meč igraju u utorak od 20.45 na „Visente Kalderonu“, dok je revanš na programu 30. aprila u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve