Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.04.2014.

13:40

Stojanović: Igraće najspremniji

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da respektuje ekipu niškog Radničkog, ali da se nada nastavku uspešnog niza u 25. kolu Jelen Superlige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crveno-beli’ u utorak od 18 časova dočekuju Radnički, a seriju od 14 trijumfa zaredom započeli su upravo posle prvog duela dva tima ove sezone, kada je bilo 1:1 u Nišu.

Nova teška utakmica protiv iskusnog tima. Oni su disciplinovana ekipa i imaju igrače koji su dugo na domaćoj sceni, ali naš tim se zna. Svesni smo njihovog kvaliteta, ali i našeg, tako da se nadamo najboljem“, rekao je Stojanović.

Crvena zvezda će igrati bez suspendovanih Marka Petkovića, Nikole Mijailovića i Filipa Kasalice, koji su dobili parne kartone.

To su situacije koje se ponavljaju. Veiki broj alternativa nemamo, igraće oni koji su najspremniji, a na levom boku poziciju će zauzeti Ljubo Nenadić. Zbog povreda će odsustvovati Dauda i Novak Martinović. Nigerijac je ove nedelje počeo lagano da trenira sa ekipom“, rekao je Stojanović.

Slovenački stručnjak je istakao da njegovi izabranici moraju da budu uprezni posebno zbog niza od 14 pobeda od duela u Nišu.

„To je zanimljiv podatak, ali uvek postoji oprez. Znamo da nas čeka težak meč, jer smo najčvršću utakmicu u sezoni odigrali upravo tamo, Spremni smo na takav meč“, rekao je Stojanović.

Fudbaler Crvene zvezde Savo Pavićević rekao je da igrači moraju da budu koncentrisani od početka meča, ukoliko žele pobedu.

Radnički je dobar i čvrst tim, neće biti uopšte lako, znamo čemu težimo, ulog je veliki i nadamo se pobedi, kako bismo održali prednost od tri boda u odnosu na Partizan“, rekao je Pavićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve