Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.04.2014.

19:31

Venger: Morali smo da pobedimo

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je nakon pobede svog tima nad Halom 3:0 da je njegov tim igrao znao da im je pobeda neophodna.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Francuz na klupi londonskog tima rekao je da su igrači izgledali dobro na terenu i da je primetio dodatnu energiju u timu u meču u kojem su Podolski i Ramzi doneli pobedu "Tobdžijama".

„Znali smo da moramo da pobedimo, Mislim da smo bili opasni u napadu, igralo se uglavnom na njihovoj polovini i to smo uspeli da iskoristimo“, zaključio je Venger.

Menadžer Arsenala osvrnuo se i na česte povrede igrača njegovog tima i priznao da je i on delom odgovoran za povredu koja je Arona Ramzija odvojila od terena četiri meseca.

Možda je igrao i više nego što je trebalo, morali smo da ga odmorimo pre nego što se povredio“, rekao je Venger.

Francuski stručnjak posebno je pohvalio Mesuta Ezila i već pomenutog Ramzija posle važne pobede.

Ramzi i Ezil nam daju taj dodatni kvalitet u poslednjoj trećini terena, zbog njih izgledamo opasnije. Fudbal zavisi od kvaliteta igrača, i to je moglo da se vidi u ovom meču“, izjavio je Venger.

Arsenal tri kola pre kraja prvenstva ima 70 bodova, jedan više od petoplasiranog Evertona i moraće u mečevima sa Njukaslom, WBA i Noričom da odigra što bolje ne bi li se zadržao na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve