Nova vest
Fudbal

Subota, 19.04.2014.

12:39

Karadžić: Novi selektor 15. juna

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da se vladajuće telo srpskog fudbala sigurno neće baviti novim selektorom do 15. juna, prenosi "Žurnal".

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Karadžić je istakao da je razlog za to što je Ljubinko Drulović dobio podršku Skupštine FSS za predstojeće tri utakmice, sa Jamajkom, Panamom i Brazilom.

Utakmice u Americi i protiv Brazila definitivno će voditi Ljubinko Drulović, koji ima veliku podršku FSS. Nema potrebe da se bavimo deplasiranim pričama o drugim kandidatima. Da ne bude zabune, Drulovića kao stručnjaka i čoveka izuzetno cenimo, a definitivnu odluku o selektoru donećemo 15. juna“, rekao je Karadžić.

Na pitanje da li je tačno da je rekao da je reprezentacija Srbije trenutno u rangu sa Albanijom i Jermenijom, Karadžić je odgovorio:

Imamo tešku grupu i euforija bi bila pogubna po nas. Po kvalitetu Srbija je ispred Danske, Jermenije i Albanije, dok ćemo se sa Portugalijom boriti za prvo mesto. To bi trebalo dokazati na terenu. Utakmica sa Jermenijom bez obzira što je prva ujedno je i prelomna. Zato moramo da budemo maksimalno oprezni“.

Srbija prvu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine igra sa Jermenijom 11. oktobra na gostovanju. Pre toga, 7. septembra, ’orlove’ očekuje prijateljski duel sa Francuskom.

’Orlovi’ su, inače, igra u grupi I kvalifikacija sa Portugalom, Danskom, Jermenijom i Albanijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d