Nova vest
Fudbal

Subota, 19.04.2014.

12:20

"Gvardiola izneverio Ibru u Barsi"

Agent Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola ponovo je pokrenuo rat rečima sa Pepom Gvariolom, rekavši da je Španac izneverio njegovog klijenta.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Švedski fudbaler i Gvardiola su sarađivali u Barseloni, kada je Ibrahimović prešao u katalonski klub iz Intera 2009. godine. Međutim, nikako nisu uspeli da nađu zajednički jezik, zbog čega je Ibrahimović već posle jedne sezone otišao na pozajmicu u Milan, gde je ostao do 2012. godine i odlaska u Pari Sen Žermen, čije boje trenutno brani.

Poslednjih godina, Ibrahimović se više puta osvrtao na svoj odnos sa Gvardiolom, a jednom prilikom je rekao da se on prema njemu ponašao kao da „ima Ferari, a vozi ga kao da je Fiat“.

Zlatan je bio kralj u Interu i posle prelaska u Barselonu odjednom je bio niko i ništa. Gvardiola ga je izneverio, bez ikakvog objašnjenja. Pitajte Gvariolu koja je bila njegova greška, neće vam odgovoriti, jer ne može da prizna da je pogrešio, to bi bila uvreda za njegovu inteligenciju. Ako platite 79 miliona evra za igrača i ne puštate da ga igra, to nije samo glupo, već finansijski neisplativo. Većina agenata ne bi kritikovala takvu politiku, jer se plaše da velika Barselona više nikada neće kupiti nekog njegovog igrača. A ja ne poštujem klub, ako taj klub ne poštuje mog igrača“, istakao je Raiola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve