Nova vest
Fudbal

Subota, 19.04.2014.

10:21

Sud vratio Portugezu u elitu

Fudbalska utakmica brazilske druge divizije prekinut je zato što je Portugeza objavila da ima sudsku naredbu da igra u elitnom društvu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Fudbaleri Portugeze tako su napustili teren posle samo 16 minuta meča sa Žoinvilom, pošto se sudski zvaničnik pojavio na meču sa zvaničnim presudom.

Portugeza je ispala iz najvišeg ranga takmičenja pošto su joj oduzeta četiri boda jer je u poslednjem kolu u svom timu imala suspendovanog igrača. Međutim, klub se žalio na tu odluku i sud je doneo presudu u njegovu korist.

Čelnici Portugeze su zvaničnicima meča sa Žoinvilom rekli za presudu, a iako im je rečeno da završe utakmicu, fudbaleri su napustili teren. U tom trenutku nije bilo golova.

Fudbaleri Žoinvila su ostali na terenu, ali je sudija sačekao da prođe pola sata pre nego što je zvanično prekinuo utakmicu.

Ovo nije naš problem, na Federaciji je da reši ovo“, rekao je predsednik Žoinvila Nere Martineli.

Prvo kolo najvišeg ranga takmičenja na programu je u subotu, a za sada nije poznato kako će odluka suda uticati na raspored.

Portugeza je, inače, pristala da nastavi da igra mečeve druge divizije, da se takmičenje ne bi prekidalo, ali da ne može ništa protiv sudske presude.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve