Nova vest
Fudbal

Petak, 18.04.2014.

20:29

"Fudbal u Italiji je s****e!"

Uspešni italijanski agent Mino Rajola nije birao reči da opiše trenutno stanje fudbala u svojoj zemlji u obraćanju za jednan nemački sportski sajt.

Izvor: MLN

Autor: MLN

Default images

Rajola, u čije klijente spadaju Zlatan Ibrahimović i Mario Baloteli, izjavio je da Italijani moraju da se ugledaju na Nemce ukoliko žele da poboljšaju svoju situaciju.

On je dodao se divi nivou organizacije, infrastrukturi i napretku koje je donelo Svetsko prvenstvo odigrano u Nemačkoj 2006. godine.

"Uvek ću postavljati ovo pitanje: Zašto se u Italiji ne ulaže u klince, u stadione? Zašto niko nema viziju? Pogledajte u šta se naš fudbal pretvorio. Italijanskih klubova se niko ne plaši kao ranije. Šampion se zna u januaru, to je tužno. Potonuli smo u duboko s****e", rekao je Rajola.

On je uprkos svim pohvalama Nemcima, ipak zaključio da imaju jednu neoprostivu manu.

"Nekoliko puta sam zvao direktore klubova tamo i svi su se pitali ko sam ja. Ne možete da se bavite fudbalom, a da ne znate ko je Mino Rajola", zaključio je svoj intervju Italijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve