Nova vest
Fudbal

Petak, 18.04.2014.

14:31

Pantić: Nisam želeo da odustanem

Defanzivac Viljareala Aleksandar Pantić rekao je da je prethodnih meseci vredno radio i čekao priliku i da misli da ju je iskoristio.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pantić je propustio prvih pola godine ovogodišnjeg takmičenja u Primeri, ali je od januara odigrao osam utakmica, pet kao starter, a njegov tim trenutno drži šesto mesto na tabeli, koje vodi u Ligu Evrope naredne sezone.

Osećam se dobro u timu, zadovoljan sam svojim igrama i uživam u svakom minutu provedenom na terenu“, rekao je Pantić, „Bilo je teško privikavanje, što je i normalno, zbog promene zemlje. Ali, nisam želeo da odustanem, trenirao sam naporno i ostajao miran kada nisam dobijao priliku. Kroz sve to sam izašao sam jači kada sam konačno dobio priliku“.

Pantić ističe da voli što dobija priliku da igra na centru, kao što je slučaj u reprezentaciji.

Teško je igrati bočno u Španiji, jer ako niste veoma brzi, ne možete da igrate dobro na toj poziciji“, istakao je Pantić.

Srpski fudbaler je istakao da je posebno zadovoljan svojim igrama na mečevima sa Hetafeom i Atletikom.

Bile su to dve veoma teške utakmice, ali smo obe dobili. Verujem da su to bile bitne igre za moju karijeru“, naglasio je Pantić.

Pantić je istakao da mu je veliku pomoć u privikavanju pošto je stigao u Viljareal iz Crvene zvezde pružio Bojan Jokić, koji je takođe stigao u ’žutu podmornicu’ ove sezone.

Mi govorimo istim jezikom i on je uvek bio uz mene. Jedan drugog podržavamo i uvek smo tu jedan za drugog“, rekao je Pantić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve