Nova vest
Fudbal

Petak, 18.04.2014.

23:59

Vacke zadovoljan sezonom Borusije

Funkcioner Borusije iz Dortmunda Hans Joakim Vacke zadovoljan je sezonom njegovog kluba iako rezultati nisu na prošlogodišnjem nivou.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

„Milioneri“ su se plasirali u finale nacionalnog Kupa pobedom nad Volfsburgom, a u proteklom kolu Bundeslige deklasirali su Bajern sa 3:0.

„To su veoma važne stvari za klub, za navijače... Ušli smo u treće uzastopno finale Kupa i to pokazuje kakvu silu u nemačkom fudbalu predstavlja Borusija“, rekao je Vacke.

Do kraja sezone u domaćem šampionatu Dortmund se sastaje sa Majncom, Bajerom, Hofenhajmom i Hertom u želji da se održi na drugoj poziciji, pošto je Bajern još pre nekoliko nedelja obezbedio titulu.

To je jedan od naših ciljeva, da osiguramo tu poziciju, a pored toga naravno želimo i da osvojimo Kup. Daćemo sve od sebe da to uradimo, ali bez obzira na konačne ishode, ove sezone je tim uradio fantastičan posao“, zaključio je Vacke.

Borusija ima 61 bod na drugoj poziciji tabele, tri više od trećeplasiranog Šalkea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve