Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.04.2014.

15:22

Roben: Snajder ključan za Holandiju

Reprezentativac Holandije Arjen Roben rekao je da je Vesli Snajder ključna figura u igri 'Lala' i da se nada da će biti deo tima na Mundijalu u Brazilu.

Izvor:

Autor:

Default images

"Snajder je veoma važan igrač. To sam ranije već govorio i to nije tajna. On je igrač koji ekipi donosi dodatni kvalitet i treba nam na Svetskom prvenstvu", rekao je Roben.

Snajder je izgubio mesto u prvom timu reprezentacije Holandije od kako je prešao u turski Galatasaraj, a selektor Luj Van Gal je nedavno nagovestio da je nastup veznog igrača u Brazilu pod znakom pitanja.

"Ja sam veliki fan Snajdera. Naravno, ne možemo da upoređujemo njega kao igrača pre četiri godine i danas... Neke stvari su se promenile od tada, ali on svakako dodaje nešto, znači ekipi", rekao je Roben.

Snajder je i do sada odigrao 97 utakmica za Holandiju i postigao je 26 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve