Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.04.2014.

15:08

Njeguš: I protiv Zvezde na pobedu

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš rekao je da će insistirati od svojih fudbalera da ostanu neporaženi na domaćem terenu i posle utakmice sa Crvenom zvezdom.

Izvor:

Autor:

Default images

"Ovog proleća dolaze nam sve sami favoriti. Zvezda je u odličnoj formi, ima 13 pobeda u nizu, daje dosta golova, ali mi nismo izgubili kući i insistiraću da tako ostane. Tražićemo prostor da postignemo gol i pobedimo, a ni nerešen rezultat ne bi bio loš za nas", rekao je Njeguš.

On je ocenio da će utakmica koja će se igrati u četvrtak od 16.00 na Gradskom stadionu biti kvalitetna i takmičarska, bez mnogo šansi na obe strane.

"Dosta će zavisiti od koncentracije i terena. Volja i želja kod igrača neće nedostajati, ali ne mislim da će biti mnogo šansi za gol na obe strane. Dobri su na svim pozicijama, pogotovo u sredini i napadu. Mi ne smemo praviti prekršaje u zoni šuta, a utakmica mora da pokaže kompletnost našeg tima u svim segmentima. Nadam se da ćemo imati i korektno suđenje", kazao je Njeguš.

Trener pazarskog superligaša neće moći da računa na Radoša Protića zbog žutih kartona, kao i na nedovoljno oporavljenog Ersina Mehmedovića.

Novopazarci su bez pobede u poslednja tri kola, a najvaći broj golova u tim duelima primili su pred kraj prvog poluvremena.

"Verovatno je u pitanju nedovoljna koncentracija, u iščekivanju poluvremena. Ako niste na nivou, svaka greška se skupo plaća. Pričali smo o tim situacijama i mislim da su igrači svesni da takve greške ne smeju da se ponavljaju", rekao je Njeguš.

Fudbaler Bojan Đorđević izjavio je da će maksimalno ozbiljan pristup približiti domaćina pozitivnom rezultatu.

"Dolazi nam tim koji želi da uzme dugo očekivanu titulu, ali i mi imamo odličan tim. Verujem u moje drugove, trudićemo se da ostanemo neporaženi kući, a očekujem kvalitetnu utakmicu i korektno navijanje. Ako svi udjemo maksimalno ozbiljno i sa 200 odsto snage, pozitivan rezultat neće izostati", ocenio je Đorđević.

Crvena zvezda je vodeća na tabeli Super lige Srbije sa 56 bodova, dok je Novi Pazar na petom mestu sa 35 bodova.

Domaćin je pustio u prodaju 7.000 ulaznica, a pošto utakmici neće prisustvovati navijači crveno-belih najavljena je mogućnost naknadne prodaje dodatnih karata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve