Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.04.2014.

14:12

Rigbi: Vidić je simbol Junajteda

"Nemanja Vidić simbolizuje sve dobro vezano za Mančester Junajted", rekao je u Beogradu direktor marketinga Mančester Junajteda Džonatan Rigbi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rigbi je u Beogradu prisustvovao pokretanju prvog regionalnog partnerstva tog kluba na ovim prostorima.

Čelni čovek marketinga Mančester Junajteda obično o klupskoj strategiji govori na skupovima za koje ulaznica košta stotine evra, ali je u Srbiji ostao gotovo neprimećen.

To očigledno nije smetalo ljudima iz najpopularnijeg kluba na svetu, koji po nedavnoj globalnoj anketi ima od 659 miliona pristalica na planeti.

"Vrlo smo zadovoljni zbog načina na koji smo primljeni u ovoj zemlji, mi ovde već imamo veliku bazu od 1,2 miliona navijača u Srbiji. Aktivno ćemo se truditi da navijače što više približimo klubu“, rekao je Rigbi za B92.

On je pričao o Vidiću, odnosima sa Crvenom zvezdom, načinom povezivanja sa navijačima u udaljenim krajevima sveta i tome kako će se klub snaći bez prihoda od Lige šampiona sledeće sezone. O svemu tome čitajte u intervjuu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve