Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.04.2014.

10:06

Gustavo Pojet ne dâ ostavku

Trener Sanderlenda Gus Pojet odbacio je mogućnost da napusti klupu tima koji je zakovan za poslednje mesto Premijer lige.

Izvor:

Autor:

Default images

'Crne mačke' se sa 25 osvojenih bodova nalaze na osam bodova od sigurne zone, a, iako imaju dva meča manje, u poslednjih šest kola imaju težak raspored – prvo na redu je gostovanje Mančester Sitiju.

"Čini mi se kao da ljudi očekuju da se svakog časa okrenem i napustim Sanderlend. Ne znam zašto i kako su stekli taj utisak, ali ja to neću učiniti – neću dati otkaz", rekao je Pojet.

Posle gostovanja 'Građanima' u zaostalom meču, ekipa Sanderlenda putuje u London na duel Čelsiju, zatim dočekuje direktnog rivala Kardif, pa ide na "Old Traford", dok sezonu zatvara na svom "Stadionu svetlosti" protiv Vest Bromvič Albiona i Svonsija.

"Nadam se da postoji rešenje, jer ako ne postoji imaćemo ogroman problem. Što više rešenja pronađem to će mi posao biti lakši, a to je svakako ono što želim", jasan je Pojet.

Urugvajac je istakao da ne preza od toga da promeni svoj pristup, kako bi prekinuo niz očajnih rezultata svog tima od osam mečeva bez trijumfa.

"Nije 'ili ćemo po mom ili nećemo uopšte', Otvoreno pričamo o pronalaženju rešenja, možda ni moj pristup nije ispravan, onda sam ja problem. Ako je tako, voleo bih da mi to neko saopšti, jer stvarno nemam problem s tim – meni je klub ispred svega", zaključio je šesti trener Sanderlenda u poslednjih šest sezona.

Meč između Mančester Sitija i Sanderlenda na programu je od 20 časova i 45 minuta. U istom terminu, Everton dočekuje Kristal Palas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve